Acest minidocumentar despre Joao de Deus contine fragmente din doua editii ale emisiunii TV “Privire in Viitor”.
Alaturi de relatarea mea privind experienta directa avuta cu Joao de Deus, sunt prezentate si opiniile unui psiholog si ale unui medic chirurg referitor la modul in care Joao de Deus, prin activitatea lui, reuseste sa realizeze schimbari profunde in vietile oamenilor care il intalnesc.

Cine este Joao de Deus

Joao Teixeira de Faria, vindecătorul şi mediumul cunoscut sub numele de Joao de Deus, permite „spiritelor vindecătoare" ale unor fosti medici sau actuali sfinti din calendarul crestin să-i cuprindă trupul pentru a-i trata în mod miraculos pe miile de oameni veniţi din întreaga lume să-şi găsească vindecarea.

Joao de Deus şi-a îndeplinit misiunea ca medium timp de peste cincizeci de ani, făcând numeroase pelerinaje în toată lumea. Mânaţi de speranţa unei vindecări imediate, peste opt milioane de credincioşi au trecut prin faţa lui de-a lungul întregii sale vieţi, în timp ce zeci de mii de oameni călătoresc în Brazilia în fiecare an, pentru a-l vedea pe Joao de Deus si casa acestuia, Casa de Dom Inácio de Loyola din orasul Abadiania.

Oamenii de pretutindeni de il crediteaza pe Joao de Deus cu nenumarate vindecari miraculoase.
Insa, Joao de Deus se considera un simplu om cu o misiune, si spune mereu ca nu el vindeca ci numai Dumnezeu poate vindeca.

 

 

Pentru a afla mai multe despre Joao de Deus, viziteaza pagina de Facebook: Comunitatea Joao de Deus Romania - http://www.facebook.com/JoaoDeDeusRO

Fii primul care comenteaza!

Name (required)

Email (required)

Website

CAPTCHA image
Enter the code shown above:

Comunitate Facebook

Adreseaza-mi o intrebare pe subiectele despre care scriu pe acest blog si vei primi raspunsul intr-un articol dedicat.

Vrei sa intri in legatura cu mine sau sa imi oferi feedback despre acest site? Astept sa imi trimiti un email.