Rezolutiile Noului An sunt promisiunile pe care ti le faci pentru a incepe sa realizezi un lucru bun sau pentru a nu mai face ceva rau, incepand cu prima zi a anului. Practica este milenara, intalnindu-se in diverse forme la popoare sau religii. Astazi, este ceva comun sa adopti noi rezolutii din fiecare domeniu al vietii: imbunatatirea vietii fizice (sa maninci mancare mai sanatoasa, sa faci exercitii mai multe), a starii de bine mentale (sa te bucuri de viata mai mult, sa gandesti pozitiv), a carierei (obtinerea unui servici mai bun) sau chiar a vietii spirituale (sa te rogi mai mult, sa fii mai bun cu aproapele tau).

Conform analizei trendului din ultimii ani, cele mai populare rezolutii luate de an nou sunt: pierderea in greutate, economiserea banilor si practicarea regulata a exercitiilor fizice.

Dar merita oare ca in Noul An sa te concentrezi pe astfel de lucruri care nu conteaza foarte mult in evolutia ta spirituala?
Neo-zeelandezul Sir Ray Avery ( om de stiinta si inventator) are o metoda simpla de a planifica si realiza ceea ce este mai bun in viata. El spune ca atunci cand te nasti, te nasti cu o zestre de 30.000 zile. Astfel, el tine evidenta zilelor ramase de trait si in acest mod este motivat sa realizeze cea mai buna planificare strategica a proiectelor importante de realizat. La cei 65 de ani ai sai, el spune ca i-au mai ramas 5.625 zile si incearca in fiecare zi sa obtina maximul posibil, incercand, prin multi-tasking sa obtina echivalentul a 10.000 zile.

Merita sa iti aloci urmatoarele 365 zile realizarii unor obiective neimportante? Concentreaza-te acum pe ce este important pentru tine si mai ales pentru cei din jurul tau, deoarece obiectivul pentru care suntem veniti pe acest Pamant este ajutarea semenilor nostri.

Te invit sa meditezi la lucrurile si proiectele importante pe care le-ai putea face in Noul An, acum, in perioada binecuvantata in care ne gasim, dintre Anul Nou si Boboteaza. Traditia vorbeste despre Deschiderea Portilor Cerului in aceste Nopti Sfinte. Astfel in aceasta perioada fiecare persoana primeste daruri de Lumina si Iubire, in functie de meritele personale, dar si de obiectivele pe care le doreste sa le realizeze in Noul An. In acelasi timp, fiecare dintre noi este indemnat la nivelul subtil, spiritual, sa fie un mic creator si pentru misiunile incredintate din Cer pentru a fi realizate prin el, spre implinirea unei Strategii  pe care Creatorul a stabilit-o pentru Noul An. Deasemena, impreuna cu aceste daruri de Lumina primesti si Ingerii de Lumina care sunt trimisi sa te ajute si sa te vegheze in realizarea cu succes a proiectelor, ingeri care vor sta langa tine atat timp cat vei manifesta consecventa si vei trai in iubire si echilibru.

Cere ajutorul Divin si incearca acum in meditatie sa constientizezi darurile de Lumina si misiunea spirituala primita de tine pentru Noul An, in aceste zile speciale. Daca vei reusi, iti poti astfel alinia rezolutiile cu misiunea personala constientizata.

Sa stii ca este o diferenta intre resursele si darurile de Lumina pe care le vei primi pentru o rezolutie ca : „ doresc sa slabesc 5 kg” , fata de o rezolutie ca: „ vreau sa ajut copii bolnavi internati in spital sa aiba parte de un tratament mai bun”.

Iar, daca nu vei gasi o misiune care sa te motiveze suficient, poti alege implicarea intr-un proiect mai mare al altora, asa cum este Bursa de Fericire, care realizeaza o serie de proiecte minunate. Recunosc, cu toata detasarea mea fata de ceea ce inseamna lumea materiala, am fost de mai multe ori „invidios” pe realizarile deosebite ale echipei din spatele acestui proiect, fiind astfel stimulat sa imi doresc sa realizez personal ceva similar in viitor.

In final, iti doresc ca in Noul An sa iti aliniezi obiectivele personale cu misiunea spirituala primita in aceste zile de inceput de an si sa le realizezi, sa traiesti mai mult in Inima ta si sa iti asculti mai des intuitiile si sfaturile primite de la ingerii tai!

Fii primul care comenteaza!

Name (required)

Email (required)

Website

CAPTCHA image
Enter the code shown above:

Comunitate Facebook

Adreseaza-mi o intrebare pe subiectele despre care scriu pe acest blog si vei primi raspunsul intr-un articol dedicat.

Vrei sa intri in legatura cu mine sau sa imi oferi feedback despre acest site? Astept sa imi trimiti un email.