Gabriel Macor

 

Cred ca in fiecare om exista sadite daruri spirituale care ii permit sa cunoasca informatii pe care in mod normal nu ar putea sa le afle prin intermediul celor 5 simturi.

Cred ca este o binecuvantare sa poti optimiza prin simpla rugaciune sau meditatie stari si actiuni ale oamenilor sau desfasurarea unor evenimente, doar prin corectarea unor tipare la nivel spiritual, prin repunerea lor in concordanta cu Ordinea si Logica Divina, fara ca prezenta fizica sau interventia rationala sa mai fie necesare.

Cred ca exista modalitati prin care aceste daruri spirituale pot fi reamintite, activate, antrenate si apoi utilizate in mod firesc in sprijinul realizarii de catre individ ca si creator al obiectivelor propuse.

Acestea sunt lucrurile care ma fascineaza si pentru aprofundarea carora merita sa imi dedic si aceasta viata.

Obiectivul meu a fost dintotdeauna acelaşi: de a-i ajuta pe oameni să isi regaseasca in inima lor conexiunea cu Dumnezeu si mai apoi sa o manifeste catre ceilalti semeni, prin ceea ce ofera sau creaza.

Din inima,
Gabriel

 

Am început sa scriu cateva lucruri despre mine. Dacă ești interesat, te invit să le citești. Le vei gasi in seria de postari "Povestea mea secreta despre intuiție".

Partea 1, Partea 2

 

Comunitate Facebook

Adreseaza-mi o intrebare pe subiectele despre care scriu pe acest blog si vei primi raspunsul intr-un articol dedicat.

Vrei sa intri in legatura cu mine sau sa imi oferi feedback despre acest site? Astept sa imi trimiti un email.